Los Angeles

Los Angeles

De grootste stad in de staat Californie. Op 1 na grootste stad van de verenigde staten. Het grenst aan de Stille Oceaan. Er is veel te beleven in deze bruisende stad. Onder andere, The walk of fame. The walk of fame is een kenmerkend attractie van LA. Het is een wandelpad waar meer dan 2500 zwarte tegels met een roze ster aangebracht. Op elke ster staat een beroemdheid. Er zijn vele beroemdheden die wonen in Los Angeles,Ook leefden hier legendes. James Dean, Michael Jackson, Marilyn Monroe. Vele onbekende mensen komen naar Los Angeles om hun droom waar te maken, beroemd worden.

The hollywood sign is een kenmerkend attractie van LA, u kunt naar Griffith park en het daar zien. Hollywood is vooral bekend als filmstad.  TCL Chinese Theatre is een filmhuis, daar zijn vele bekende films in premiere. Wanneer u er bent dan ziet u  handafdrukken van Sterren in cement leggen, hun handtekening staat erin gegraveerd. Een van de bekende filmindustries van Hollywood heet Universal Studios. Universal Studios heeft een amusumentenpark in LA, Wanneer u het bezoekt dan kunt u ook in attracties. Een van de bekende plekken om te bezoeken in Universal Studios is Harry Potter.

Wat ook een leuke plek is is het National History Museum. Het is een plek waar u zich goed kunt vermaken, Het is het grootste museum van west Amerika. Beverly Hills is een bekende plek waar vele sterren wonen, de huizen zijn gigantisch. Een interessante winkelstraat is Rodeo Drive. Het is het duurste winkelgebied in de wereld. Als u meer naar het strand wilt dan kunt u naar Santa monica pier, het is een leuke attractie en er zijn leuke activiteiten te doen. Santa Monica Pier is gelegen bij het strand, het is het eind van route 66 en heeft een attractiepark. Vele straatartiesten doen hier kunstjes om geld te verdiennen.

Los Angeles

Los Angeles