San Francisco

San Francisco

De rode brug over het water, smalle straatjes, geur van vis op de markt. San Francisco zit in de staat Californië en is zeker een plek dat u niet moet missen. De beroemde Golden state bridge is kenmerkend voor San Francisco, het is verbonden met Marin County. San Francisco heeft vele smalle straten, hier kunt u een cable tram nemen, het uitzicht is prachtig. Als u rustig wilt bijkomen kunt u naar Golden state park, Het is omringd met groen en heeft bijzondere bouwwerken.

In San Francisco zijn er veel mooi bouwwerken, Wanneer u Chinatown bezoekt dan is het vrolijk verlicht met rode lampions die zijn opgehangen. San Francisco heeft prachtige gebouwen en museums, Palace of Fine arts is een mooi museum waar u kunst kunt aanschouwen. De Oakland bay bridge is een brug die Oakland en San Francisco met elkaar verbindt, het is een prachtig als u in de avond eroverheen gaat.

In het water is er ook het eiland genaamd Alcatraz, Hier staat de beroemde beruchte gevangenis Alcatraz. Het diende vroeger als gevangenis maar wordt nu gebruikt als museum, het is mogelijk om Alcatraz te bezoeken en het te bewonderen. Pier 39 een leuke pier met vele activiteiten op de markt, u kunt er genieten van een drankje of hapje, er zijn zeehonden te zien. Pier 39 is vooral met kinderen een leuk uitstapje. Als u liever naar de winkel of film wilt gaan, dan kunt u naar Union Square, het is een groot plein met vele winkels in de buurt.

San FranciscoSan Francisco