Santa Barbara

Santa Barbara

Santa Barbara wordt ook wel The American Riviera genoemd, in dit stadje zie je veel Spaanse invloed. Santa Barbara is dicht in de buurt bij Los Angeles gelegen, u kunt met de trein gaan en uitzicht over de oceaan onderweg hebben. Wanneer u in Santa Barbara bent dan moet u de Santa Barbara Mission niet missen, het is een groot prachtig gebouw in Santa Barbara die u zeker moet hebben gezien wanneer u het bezoekt.

Channel islands national park bestaat uit 5 eilanden, ik raad het aan om naar 1 van de eilanden te gaan. Channel islands national park waar je kan kajakken door grotten, snorkelen in prachtig water en wandelen naast het wild u kunt ook walvissen spotten. Iets wat steeds bekender wordt is de Funk Zone, bij Funk zone ziet u kunst op gebouwen en kunt u lekker eten of winkelen. Als u naar de dierentuin wilt dan kunt u naar Santa Barbara zoo, daar zijn veel leeuwen, tijgers, gorilla’s, olifanten en meer! Als u wilt trouwen in Santa Barbara dan kunt u dat doen in de Santa Barbara courthouse, u kunt er ook heen om het te bewonderen.

Voor een rustgevende park kunt u naar Shoreline park, mooi als u wilt hardlopen of picknicken. Als u echt naar het strand wilt dan kunt u naar Santa Barbara Butterfly Beach, de Butterfly beach is een goede plek om te zonnen en zwemmen.  Voor wijnproeverij kunt u meedoen aan de Ubran Wine Trail daar mag u op eigen tempo wijn proeven op verschillende plekken.