Grand Canyon

Grand Canyon

Enorme bergen, natuur uitzicht, geschiedenis, Grand Canyon is een prachtig park in de staat Arizona. De Grand Canyon is erg bekend en er komen elk jaar weer vele toeristen om dit wonder te zien. Diepe kloven en hoge rotsen banen zich een weg door het landschap, Bij sommige plekken stroomt er water en zijn er watervallen. U kunt op de Grand Canyon skywalk lopen, een brug dat langzaam omhoog gaat waardoor u het uitzicht kunt bewonderen. Een andere optie is de Havasu Falls bezoeken en een kijkje nemen, of kamperen.

Er is ook een lookout studio (uitkijkpost) waar er kunst te zien is en een winkeltje om wat te kopen, op het balkon kunt u genieten van het uitzicht. Er zijn bruggen over water, museums en ook restaurants om wat te eten. Veel spullen staan in het teken van de indianen, dit komt doordat Grand Canyon een stuk land is van de indianen. De Grand Canyon is voorzien van een indianenreservaat die u kunt bezoeken. Er is een spanning tussen de indianen en de voormalige president Donald Trump omdat hij mijn werk wilt doen in de Grand Canyon, de indianen willen dit echter niet. Er wonen nog ongeveer 500 indianen in de Grand Canyon.

Voor een leuk famillieuitje, campeertripje, of wandeling is de Grand Canyon de plek om natuur te bewonderen en een stuk historie van Amerika te aanschouwen. Hoge bergen met daartussen diepe kloven waar een rivier doorheen raast, Het tempratuur is aangenaam warm en het is zeker een aanrader als u reist naar West-Kust Amerika. Een reis die u niet wilt vergeten.

 

The Grand CanyonGrand Canyon