Mendocino County

Reacties zijn gesloten

Mendocino County 

Mendocino County is bekend door Glass beach. Glass beach bestaat uit een strand van glas, dit is gebeurd omdat vroeger mensen hun afval hier weggooiden, de potten en glas zijn schoongespoeld door de zee en nu klein te vinden op het strand. In de buurt heeft u Lost Coast wat niet een strand van glas is, dit is best onbekend dus vrij rustig. Als u walvissen wilt spotten of kamperen dan kunt u naar Mackerricher state park, het strand is ook niet zo bekend maar wel rustgevend en leuk.

Als u interessante planten wilt zien dan moet u naar Mendocino Coast Botanical Gardens. Mendocino Coast Botanical Gardens is een prachtige plek met bloemen en daarachter uitzicht op de zee, doordat Mendocino County niet zo heel bekend is zijn de plekken ook niet zo heel erg druk. Als er een plek nog een beetje druk is dan zou dat Glass Beach zijn, maar voor de rest in Mendocino niet echt.

Voor rotsen bij de zee en prachtig uitzicht moet u naar Mendocino Headlands State Park. Mendocino Headlands State Park is een prachtig park met strand aan zee, eromheen zijn er vele groene rotsen die zich in het water bevinden maar ook eromheen. Het is een zeer mooie plek om tot rust te komen, te wandelen of picknicken. Zeer aangeraden wanneer u naar Medocino County gaat, u kunt ook mooie foto’s maken en relaxen zitten op het strand of wandelen naast de zee, doordat dit niet zo druk is is het juist nog mooier.