Utah

Reacties zijn gesloten

Utah

Utah is een staat naast Nevada, er is hier veel te doen. Utah is een mooie plek met vele natuurparken een zeer mooie is Zion national park, het is een prachtig park. Het park heeft grote majestueuze rotsen en een prachtig landschap met op sommige plekken gras. Het is zeker aan te raden om er te lopen zo kunt u van het prachtige landschap genieten. Als u liever naar de stad wilt om wat te eten of shoppen dan kunt u naar de hoofdstad van Utah genaamd Salt Lake City. Salt Lake City is een stad met veel mogelijkheden, er zijn hier talloze leuke winkels en restaurants waar u kunt genieten en uitrusten.

Wanneer u naar Salt Lake City gaat dan kunt u naar Salt Lake temple. Salt Lake temple is een groot prachtig opvallend gebouw, zeer groot en mooie architectuur. Salt Lake temple is een prachtige kerk en als u wilt kunt u ook naar binnen gaan. Het wordt ook wel temple square genoemd, zeker een aanrader om heen te gaan.Voor een leuk dagje uit vooral als u met kinderen bent dan kunt u naar Hogle Zoo dierentuin, hier zijn er vele pracht dieren te bewonderen.

Wat u zeker moet zien wanneer u in Utah bent zijn de waves of Utah, waves of Utah is een prachtig woestijnlandschap wat zeer bijzonder is om te zien en ervaren. Wanneer u dit wilt bezoeken wees er dan wel zeker van dat u ruim van te voren boekt omdat het druk kan zijn. Een ander mooi national park is Bryce Canyon national park, unieke vormen in steen dat zich herhaaldelijk verspreidt over het gehele gebied.