Bakersfield

Reacties zijn gesloten

Bakersfield

Bakersfield is een plaats in Californië dat niet zeer druk is, dat betekent niet dat er niks te doen is. Als u naar Bakersfield gaat en u wilt wat meer erover te weten komen dan kunt u naar Kern County Museum, Kern County Museum is zeker een bezoekje waard als u naar Bakersfield gaat er worden hier pracht exemplaren tentoongesteld. Als u naar een meer toe wilt dan kunt u naar Lake Ming, een prachtig stuk meer waar u kunt uitrusten en wandelen.

Buena vista museum of natural history is een natuur history museum met vele exemplaren van dieren die worden tentoongesteld. Zo leert u veel meer over de natuur op een leuke manier en heeft u tegelijkertijd pret. Als u liever meer kunst wilt zien dan kunt u naar Bakersfield museum of art, hier worden er prachtige kunst exemplaren tentoongesteld. Het museum heeft verfrissende kunstwerken ertussen die u niet gauw zult vergeten.

Mill Creek park is een prachtig park zeer leuk voor kinderen het heeft een vijver met eenden, speeltuin, waterbal en soms optredens waar u van kunt genieten. Als u niet weet wat een waterbal is het is een opblaasbare grote plastic bal waar u in kunt en over water kunt lopen. Als u van water houdt dan kunt u naar McMurtrey Aquatic Center een leuk zwembad voor jong en oud.

Als u liever langs het water wilt lopen dan kunt u naar The park at River Walk, daar is een looppad naast de rivier en kunt u genieten en is er gelegenheid om te picknicken. Er worden hier ook optredens uitgevoerd bij theater in het park, zeer leuk om te ervaren.