Phoenix

Reacties zijn gesloten

Phoenix

Phoenix hoofdstad van Arizona en is een leuke plek, in Arizona is er een woestijnklimaat waardoor alles aangenaam warm is hierdoor staan er ook interessante leuke planten. Waar u zeker heen moet gaan voor planten is de Desert Botanical garden daar kunt u prachtige planten bewonderen, er zit ook een souvenirshop bij.

Wilt u liever wat lopen? dan kunt u naar South Mountain park, prachtig uitzicht perfect om er te wandelen. Als u wilt klimmen dan kunt u naar de Camelback mountain, ook een zeer mooi gebied. Als u leuke dieren wilt bewonderen dan kunt u naar de Phoenix Zoo, daar zijn prachtige dieren om te bekijken.

Heard museum is een mooi museum als u zich wilt laten verassen, er zijn interessante exemplaren tentoongesteld die zeer leuk zijn. Een ander leuk museum is Arizona Science center, een interessante museum over wetenschap. Voor kunst kunt u naar Phoenix Art Museum waar prachtige kunst exemplaren worden tentoongesteld.

Als u naar een pracht gebouw wilt dan kunt u naar Arizona State capitol, een prachtig gebouw dat het u kunt bezoeken omdat het nu een museum is. Voor een amusement park kunt u naar Castle N’ Coasters, vele leuke achtbanen zeker leuk om met kinderen heen te gaan. Een ander leuk amusement park is Big Surf een water attractie park. Big Surf is zeer verfrissend zeker met het warme weer in Arizona erg leuk om heen te gaan. Voor geschiedenis en ruïnes kunt u naar Pueblo Grande Ruin waar u zeer interessante informatie krijgt over Pueblo Grande.