Los Angeles

Reacties zijn gesloten

Los Angeles

De plek waar Los Angeles zich vestigd wordt Californië genoemd Het is bijna de grootste stad van de VS en het heeft véél verschillende soorten namen. De meest gebruikte is L.A. bijna de hele wereld wat je met deze afkorting bedoeld. Hollywood is bekend als waar alle internationale films vandaan komen door de filmindustrie. Bijna alle beroemde mensen wonen in L.A. in Beverly Hills.

Santa Monica Pier en Pacific Park

Er is ook een Pacific Park, een attractiepark met veel attracties. De entree van dit park is gratis, maar voor attracties moet je wel een kaartje kopen. Ook kun je eventueel een dagpas kopen. Bij het pretpark in de buurt vindt je de Route 66 en héél veel restaurantjes, waanzinnig leuk!

Walk of Fame

Als je de Walk of Fame wil bezoeken, kun je het beste bij ‘China Town’ parkeren. Daarbij kun je meerdere plekken bezoeken en hoef je niet vaker te betalen. De Walk of Fame is erg groot, dus is het eigenlijk bijna niet mogelijk om dat in 1  hele middag te kunnen zien. Als je een voorkeur naar een artiest hebt waar je fan van bent, dan kun je de ster vinden bij de Star Search. Het is gemakkelijker vinden en weet je waar je moet zijn.

Hollywood

Ergens bij Hollywood Bowl kun je de werelberoemde ‘sign’ van Hollywood zien. Jammer genoeg is het niet mogelijk om er zelf bij te komen omdat het daar dicht is gemaakt met hekken. Wees niet getreurd! want je kunt vanaf genoeg andere plekken in de stad de ‘sign’ goed bekijken van een afstandje.

Afbeeldingsresultaat voor walk of fameAfbeeldingsresultaat voor Santa Monica Pier en Pacific ParcAfbeeldingsresultaat voor los angeles