Los Angeles

Reacties zijn gesloten

Hoe dicht kun je bij het Hollywood sign komen?

Het Hollywood sign kan je niet missen wanner je in Los Angeles bent. Ik ging onder andere naar het Griffith Park Observatory, Vanaf daar kun je de grote letters goed zien je bent ongeveer op 1,5 kilometer afstand.

Hoe krijg ik het beste uitzicht over Los Angeles?

Als je dan toch bij het Griffith Park Observatory bent kun je inplaats van naar het Hollywood sign jezelf ook even een slag draaien en genieten van het uitzicht over de stad. Volgens sommige is dit zelfs het beste uitzicht over Los Angeles wat er is.

Lopen over de pier bij Santa Monica

Er zijn veel Films, series en reclames waar de pier van Santa Monica in voor komt. Als je er dan toch in de buurt bent zou ik er zeker een kijkje nemen. Als je goed zoekt kun je er zelfs het begin/einde van de Route 66 bordjes vinden.

Streetart bij Venice Beach

Venice Beach is gegarandeerd de moeite waard. Er zijn veel kunstenaars waarvan je de streetart kan bekijken. Als je hier bent ga dan ook even opzoek naar de Venice Beach letters. Je vindt ze bij de kruising tussen Windward Avenue en Pacific Avenue.

Hollywood Boulevard

Als je in Los Angeles bent moet je ook bij de Hollywood Boulevard geweest zijn. Dit is de straat waar je de sterren vind iedere ster heeft de naam van een bekende celebrity. Er zijn zelfs tours waar mee je langs de huizen van beroemdheden rijdt.