Cody

Reacties zijn gesloten

Cody

Cody is een mooie plek in Wyoming met vele mooie bezienswaardigheden, dé plek dat iedereen wel kent heet Yellowstone National Park. Yellowstone National Park is een nationaal park met zeer mooi natuur, er iets heel bijzonders aan dit park. Namelijk dat het de eerste nationale park werd van Amerika, en waarschijnlijk de wereld. Wanneer u naar Yellowstone National Park gaat wees dan zeker dat u Old Faithful bezoekt, een zeer mooie geiser wanneer het uitbarst dan zult het u versteld doen staan.

Iets waar Yellowstone National Park bekend om staat is Yellowstone Caldera, een supervulkaan in het park dat prachtige kleuren heeft. Het midden is helderblauw, het wordt omringd met geel en oranje zeker waard om te zien. Een van de grootste heet water bronnen kunt u hier bezoeken genaamd Grand Prismatic Spring, ook zeer mooi om te bewonderen. Bij het park zit ook een mooi meer genaamd Yellowstone Lake waar u verkoeling kunt opzoeken. Een ander heetwaterbron die u kunt bezoeken heet Morning Glory Pool dat ook prachtig is om te zien.

Cody heeft niet alleen Yellowstone National Park maar nog meer, waaronder Grand Teton National Park. Grand Teton National Park is een prachtig natuurpark met vele berge, groen landschap en meren. In het park kunt u ook wilde dieren spotten, het park is zeker een aanrader om heen te gaan door het prachtige natuur gebied. Als u geschiedenis wilt ontdekken ga dan naar Buffalo Bill Center of The West een museum waar er leuke informatie wordt gegeven, op uw vakantie is het zeker waard om heen te gaan.

Cody

CodyCody