Moab

Reacties zijn gesloten

Moab

Moab is een mooie plek in Utah dat 2 mooie nationale parken heeft, een ervan heet Arches National Park. Arches National Park is een zeer mooi nationaal park waar u het droge landschap kunt bewonderen. Er zijn zeer interessante groteske stenen met interessante vormen overal te vinden. Een wandeling hier is zeker een aanrader, ook fietsen. Als u naar Moab gaat dan moet u zeker naar Arches National Park. Voor vakantie is dit zeker een aanrader, u kunt niet alleen genieten van het prachtige landschap en er leuke foto’s mee maken, u kunt ook overnachten en onder de sterrenhemel genieten van de omgeving.

Het andere mooie nationale park heet Canyonlands National Park, ook droog ruig landschap zeer mooi om te zien. Hier zult u Dead Horse Point State Park vinden, wanneer u een uitkijk punt vind dan zult u zich verbazen over de mooiheid van het landschap. U kunt hier ook wandelen en kamperen, zeker een vakantie ervaring dat u niet snel zult vergeten. Als u een natuurliefhebber bent dan is dit zeker een aanrader.

Als u kunst wilt zien dan kunt u naar Arts in Moab, voor kunst over Moab. Moab heeft een prachtig landschap dus de kunstwerken zijn zeer mooi. Voor een dinosaurus museum kunt u naar Moab Giants gaan, een museum waar u levensgrote dinosaurus standbeelden zult zien. Dit is een leuke ervaring voor jong en oud, zeker waard om hier te stoppen en alles te verkennen. In Moab stroomt ook de Colorado Rivier die u kunt bewonderen.

 Moab  Moab  Moab