Redding

Reacties zijn gesloten

Redding

Redding is een prachtige plek in de staat Californië dat zeer veel mooie activiteiten te bieden heeft. Als u op vakantie gaat naar Redding, dan zult u niet veel drukte tegenkomen. Doordat er niet veel drukte is kunt u rustig ontspannen en genieten van boswandelingen en nieuwe plekken ontdekken zonder een grote rij.

Als u zeker naar Redding op vakantie gaat, ga dan zeker naar de Sundail Bridge het is een prachtige brug dat uitkijkt over mooi natuur. Sundail Bridge zit bij Turtle Bay. Turtle Bay is een prachtig mooi groot helderblauwe meer dat zeer leuk is om te bezoeken, vooral met kinderen. In het water zijn er ook eendjes en heeft u prachtig uitzicht op de Sundail Bridge en de natuur.

Als u naar een museum wilt om op een leuke manier informatie te ontdekken ga dan zeker naar turtle bay park. Turtle bay park heeft prachtige exemplaren waar u zeer veel van kunt leren, vooral de dinosaurussen, ze zijn levensecht groot en zeer indrukwekkend om te zien.

Bij het museum zit ook een botanische tuin waar u prachtige plantensoorten kunt bewonderen, neem hier zeker een wandeling. Turtle Bay Park heeft zelfs mooie dieren die u kunt bewonderen, en adopteren! Bekijk de website voor meer informatie. Met kinderen is het ook zeer leuk om heen te gaan omdat ze zich kunnen uitleven in een creatieve manier waardoor ze ook nog eens zeer veel leren.

Een mooi meer met bergen op de achtergrond is Whiskeytown Lake, hier heeft u ook de gelegenheid om te zwemmen en te genieten. Waterworks Park is een zeer leuk water park waar u zeker met kinderen heen moet, een leuke vakantie ervaring.

ReddingReddingRedding