Lincoln City

Lincoln City

Lincoln City is een mooie plek in Oregon waar vele leuke activiteiten zijn. Waar u zeker heen moet wanneer u op vakantie gaat naar Lincoln City is de Devils Lake. De Devils Lake is een prachtig stuk meer met mooie bomen, het gebied is zeer mooi en u kunt hier tot rust komen en relaxen. Het wordt ook wel aangeraden om eten mee te nemen en te picnicken. U kunt rondom het gebied wandelen en in het water kajakken. Er zijn bankjes voor het meertje waar u op kunt zitten en genieten van het uitzicht.

Wilt u iets bijzonders zien? Ga dan naar D River, hier treft u ’s werelds kortstse rivier aan. Het is een zeer interessant beeld en zeer leuk om te zien. Wilt u meer te weten komen over Lincoln City? Ga dan zeker naar North Lincoln County Historical waar u interessante exemlaren zult zien en uw ogen zult uitkijken naar de gefacsineerde antieke stukken. Een zeer mooie tuin is Connie Hansen Garden Conservancy, prachtige plantensoorten en kleurrijke vrolijke bloemen die u zult tegenkomen. Wanneer u het pad bewandelt dan zult u zich zeker niet vervelen met het uitzicht.

Als u met kinderen naar Lincoln City gaat ga dan zeker naar Regatta Park, een leuk park bij water waar kinderen zich kunnen vermaken met schommels, glijbanen en veel meer. Ergens anders waar u ook kunt kajakken is Siletz Bay National Wildlife Refuge, hier kunt u ook interessante mooie dieren spotten.

Nelscott Reef Big Wave Classic is bij de kliffen zeer mooi om te zien. Hier komen grote golven en kunt u surfers zien surfen. Het is een zeker een uitzicht dat u niet gauw zult gaan vergeten.

Lincoln OregonLincoln OregonLincoln Oregon