Astoria

Astoria

Astoria is een zeer mooie plek in de staat Oregon waar vele leuke activiteiten te vinden zijn. Als u op vakantie naar Astoria gaat ga dan zeker naar Astoria Column, iets wat u niet wilt missen. Astoria Column is een hoog beeld dat u niet gauw over het hoofd zult zien. Het is volledig bekleed met prachtige unieke kunst schilderingen, zeer mooi om te zien. Astoria Column is een beeld dat staat voor iets belangrijks, wanneer u aan de top bij het beeld komt dan komt u erachter. Omdat u best hoog zit dan heeft u prachtig uitzicht over de omgeving, zeker waard als u naar Astoria gaat dat u dit niet zult missen.

Columbia River Maritime Museum is een interessant museum waar u zich zult verbazen over de informatie die wordt gedeeld, een aanrader om hier heen te gaan. Wilt u iets bijzonders moois zien? ga dan naar Captain George Flavel House Museum. Het gebouw is opmerkelijk mooi en u zult het niet over het hoofd zien,  In dit huis zijn er vele mooie antieke spullen. Een leuke attractie om te bekijken is Astoria Riverfront trolley, hierin zitten is zeker een must als u naar Astoria op vakantie gaat. U zult het niet missen door de rode kleur, het komt langs prachtige plaatsen in Astoria.

Als u geschiedenis interessant vindt dan moet u zeker naar Fort Astoria. Fort Astoria is een handelspost dat zeer indrukwekkend is om te zien, wanneer u er bent dan kunt u het interessante verhaal erover lezen. Een ander mooie plek over geschiedenis is Lewis and Clark National and State Historical Parks, stap hier in het verleden en volg de stappen. Terwijl u alles volgt komt u langs een prachtig pad.

AstoriaAstoriaAstoria