Everett

Reacties zijn gesloten

Everett is een stad in de Amerikaanse staat Washington en ligt net iets boven Seattle. De stad ligt op iets meer dan een uur rijden van de Canadese grens. Door de stad stroomt de Snohomish River, die uitmondt in de Possession Sound.

Everett is ook de stad waar het Future of Flight Aviation Centre gevestigd is. Hier kunt u de Boeing Factory Tour volgen. Als u geïnteresseerd bent in de luchtvaart is dit een fantastisch uitje om te ondernemen. Tijdens deze tour komt u meer te weten over de innovaties in de luchtvaart en kunt u zelfs uw eigen vliegtuig ontwerpen. Kunt u geen genoeg krijgen van de luchtvaart in Everett? Bezoek dan ook het Historic Flight Museum. Hier hebben ze onder andere een collectie gerestaureerde klassieke vliegtuigen.

Wanneer u Everett in de zomer bezoekt, kunt u genieten op de stranden van Jetty Island. De veerboot brengt u naar het eiland waar u kunt genieten van de zon en de natuur.

Bent u met kinderen in Everett? Ga dan naar Funko. Dit is ooit begonnen als een speelgoedwinkel maar is inmiddels een heuse attractie geworden. Hier komt fantasie tot leven en vindt u talloze personages uit verschillende verhalen. Neem uw kinderen ook mee naar het Imagine Children’s Museum, wat een van de beste musea in de buurt is. Hier kunnen ze op een speelse manier verschillende dingen bijleren.

Wanneer u een liefhebber bent van sport kunt u een kijkje nemen in de Angel of the Winds Arena. In dit stadion met een capaciteit van 10.000 mensen spelen de Everett Silvertips hun ijshockeywedstrijden. Naast ijshockey vinden er ook regelmatig concerten en andere sportevenementen plaats.