Irvine

Reacties zijn gesloten

Irvine is een stad in de Amerikaanse staat Californië en ligt op ongeveer een halfuur rijden van Los Angeles. De stad kent een multiculturele gemeenschap en natuur en cultuur gaan hier in perfecte harmonie samen. Irvine heeft een zakencentrum met meer dan 100 wereldwijde bedrijven. De kantoorpanden worden omgeven door groene parken, sportvelden en natuur. Irvine ligt aan de snelwegen waardoor u snel overal kunt komen. Ook ligt het op slechts 11 kilometer van de Stille Oceaan.

Liefhebbers van winkelen kunnen in Irvine goed terecht. Er zijn meerdere winkelcentra waarvan Fashion Island en South Coast Plaza echte aanraders zijn. Ook liefhebbers van de Aziatische keuken kunnen in Irvine hun hart ophalen. Doordat een groot deel van de bevolking in Irvine van Aziatische afkomst is, vindt u er veel Chinese, Japanse en Vietnamese eetgelegenheden.

Bent u geïnteresseerd in kunst? Ga dan naar het Irvine Museum. Hier hebben ze allerlei kunstwerken die u gratis kunt bezoeken. Bent u met kinderen in Irvine? Ga dan naar het Pretend City Children’s Museum. Hier kunnen kinderen aan de hand van 17 exposities en spellen allerlei dingen bijleren.

Ga ook naar het Orange County Great Park. Dit park was vroeger een militaire luchtvaartbasis en dient nu als een van de nieuwste en modernste grootstedelijke parken in de wereld. Het park heeft een bezoekerscentrum waar u informatie kunt krijgen over de activiteiten die u in het park kunt ondernemen. Een van de meest iconische attracties is de Great Park Balloon. Op meer dan 120 meter hoogte heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht op het landschap in de omgeving en Irvine zelf. Op heldere dagen kunt u heel ver kijken.