Utah

Reacties zijn gesloten

Big Cottonwood Canyon

Big Cottonwood Canyon is een groot gebied met Bergen en heeft een groot meer (Silver Lake). Het ligt op 1 uur rijden afstand van Salt Lake City de hoofdstad van Utah.  Je kan er mooie wandelingen maken en je hebt zelfs kans dat je een moose tegen komt. Hou je niet zo van wandelen? Dan kan je natuurlijk ook over de lange slingerende weg door het berglandschap rijden, deze weg is verhard dus prima te rijden. Hier heb je veel parkeerplaatsen waar je even kan stoppen om een foto te maken van het prachtige landschap.

Hell’s Revenge

Ben jij een waaghals en kan het voor jou niet spannender dan is dit misschien wel iets voor jou. Met een buggy door het landschap van Moab rijden. Het slimste is om hier een gids bij te nemen want die weet de makkelijkste weg. Tenzij je natuurlijk van een avontuur en uitdaging houdt. En als je dan even de auto stil zet kun je ook nog genieten van de prachtige omgeving!

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon is een National Park in het zuidwesten van Utah. Bryce Canyon staat bekend om zijn hoodoos. Dit zijn hoge stenen torens die uitgeslepen zijn door water en uitzettend ijs. De hoodoos kunnen verschillende kleuren hebben van een roestijzeren rode kleur tot geel tot blauw en paars van manganese. Een echt kunstwerk van moeder natuur dus. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Calf Creek Falls Recreation Area

Hier vind je een waterval van 38 meter hoog. Ondanks de waterval hemelsbreed maar 300 meter van de verharde weg verwijderd is is het toch een goeie 4,5 kilometer lopen. Eenmaal aangekomen bij de waterval kun je dan genieten van de waterval die vrijwel in een rechte lijn naar beneden stroomt in de poel. Het is toegestaan om te zwemmen in deze poel en daar word in de zomer maanden ook goed gebruik van gemaakt.