Yosemite

Yosemite

Yosemite ligt in de provincie Sierra, Engels vertaald Sierra County. Yosemite is een van de meest bezochte plekken in de verenigde staten, het heeft een adembenemend uitzicht en is zeker een aanrader als u naar Amerika gaat. Het park is prachtig omringd met bergen, groen gras, bomen, Yosemite Valley is prachtig om te zien, Het is diep water met eromheen mooie bergen. Als u naar Yosemite gaat dan moet u zeker Yosemite Valley bezoeken.

De bomen in Yosemite zijn speciaal, er staan ’s werelds grootste bomen en er zijn ook speciale soorten, dit is bijzonder mooi om te zien. De Wawona Tree was een grote dikke boom waar een tunnel uit werd gemaakt, hier gingen mensen vroeger doorheen rijden, helaas viel er nadertijd veel sneeuw op de boom waardoor hij is omgevallen. De boom was hartstikke oud meer dan 2 duizend jaar en heeft lang standgehouden, hij staat nog steeds op dezelfde plek waar die is omgevallen met een bordje waarop staat “ fallen tunnel tree”  de nieuwe naam voor de boom.

In Yosemite park kunt u wandelen, rennen, klimmen, het is een prachtige omgeving om te kalmeren. hoge bergen waarvan sommige de horizon net niet in de weg zitten.  Yosemite heeft een waterval waar u kunt uitrusten en wat kunt eten, het is voorzien van een camping waar u kunt overnachten. Er zijn granietkoepels waarvan het uitzicht op de top van de berg adembenemend is, Iets als dit heeft u nog niet gezien. Als u houdt van sport,natuur, of prachtige uitzichten, dan is Yosemite de plek voor u.

Yosemite

Yosemite

Yosemite