Bend

Bend

Bend is een zeer mooie plek in Oregon dat vele leuke activiteiten te bieden heeft. Bend zit vol met natuur en is daardoor heel mooi. U kunt hier in de zomer vakantie heen maar ook in de winter! Als u in de winter wilt ga dan naar Mount Bachelor ski area, een zeer leuk ski gebied waar u zich kunt vermaken in de sneeuw en genieten. Gaat u in de zomer? Ga dan naar Drake Park. Drake Park is een zeer mooi natuur park u kunt hier kajakken en picknicken is ook mogelijk het is zeer leuk met uitzicht over het meer.

Pilot Butte  is iets zeers bijzonders, het is namelijk een vulkaan dat u kunt bezoeken. Het uitzicht wanneer u op de top bent is prachitg, vooral met zonsondergang. High Desert Museum is een museum waar u veel interessante informatie zult ontdekken, op een leuke manier. Als u met kinderen naar Bend gaat wees dan zeker dat u McKay Park gaat. McKaty is een zeer leuk park met vele speeltoestellen en andere mogeljikheden voor kinderen om zich uit te leven en te genieten.

Ook Pine Nursery Park is een zeer leuk park voor jong en oud om te ontspannen en relaxen. Als u wat actievers wilt dan kunt u naar Tamulo State Park gaan waar er vele rivieren zijn, ook geschikt voor kinderen. Een leuke unieke ervaring is in een grot rondlopen en verbazen over gebeurtenissen die u niet zult verwachten, ga hiervoor naar Lava River Cave. Een mooi natuurgebied is Mirror Pond een mooie vijver waar, de naam zegt het al alles wordt weerspiegelt.

BendBend Bend