Seattle

Seattle is de grootste stad in de staat Washington, Seattle heeft veel bijzondere activiteiten. Wanneer u van plan bent naar Seattle te gaan dan moet u zeker naar Space Needle, Space Needle is de kenmerkende toren van Seattle. U kunt met de lift naar boven en dineren in een restaurant, genieten van het uitzicht terwijl het restaurant langzaam draait.

Als u een fan van Starbucks bent dan moet u zeker naar Seattle, Starbucks is namelijk uitgevonden hier en u kunt naar de eerste Starbucks winkel. u kunt ook een tour krijgen, u krijgt dan te zien hoe ze het maken, u mag exclusieve smaken proberen en meer.Voor zeevruchten kunt u naar de markt Pike Place Market, dit is een markt met allemaal kraampjes eten. Voor Gum Wall bent u aan het juiste adress, Gum Wall is een muur volgeplakt met kauwgom.

Als u naar een museum wilt dan moet u naar Experience Music Project, daar zijn er veel leuke activiteiten te doen en leert u veel. Over muziek gesproken, Wist u dat Kurt Cobain een memorial hier heeft? hij is naast Viretta Park gestorven, Fans hebben Nirvana tekst op een bankje in het park geschreven er worden soms ook evenementen gehouden ter ere van hem. Als u orka’s wilt spotten dan moet u naar Pudget sound, er is een visserij en u kunt ook walvissen bekijken. Als u het leuk vindt om vissen te zien dan moet u zeker naar Seattle Aquarium, vele toeristen komen hier voor de octopus.