San Diego

Whale Watch

De kans om een Walvis in het echt te zien krijg je niet vaak. Tijdens het Walvis spotten kun je ook andere zee bewoners tegen komen zoals Dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Er zijn meerdere Whale Watch tours die dit aanbieden.

San Diego zoo

De San Diego Zoo is een dierentuin met ongeveer 4000 dieren van meer dan 800 verschillende diersoorten. De San Diego Zoo is een van de dierentuinen in de wereld met reuzenpanda’s. Het schijnt ook een van de mooiste dierentuinen ter wereld te zijn. De dierentuin is ook succesvol met het fokken van bepaalde bedreigde diersoorten.

Old Town San Diego State Historic Park

Dit mooie historische gedeelte van San Diego brengt je terug in de oude tijd. Hier ben je wel 1 tot 2 uur zoet mee. Er is een Sheriff’s Museum waar de hele geschiedenis van de San Diego Sheriff’s word tentoongesteld. Het museum heeft: Auto’s, Motors, echte cellen van toen, en na gemaakte kantoor van de Sheriff’s. Kinderen vinden dit vast geweldig, je kan namelijk op een echte motor zitten en de sirenes gebruiken en zelfs in een echte Sheriff’s auto. Verder biedt Old Town San Diego nog goeie restaurants en souvinir winkeltjes.

Balboa Park

Balboa Park is een 490 hectare groot stadpark in San Diego. En heeft 16 musea’s: Veterans Museum, San Diego Air & Space Museum, San Diego Automotive, Mingei International Museum, San Diego Museum of Man, The San Diego Museum of Art, Timken Museum of Art, Museum of Photographic Arts, San Diego Model Railroad Musuem en nog meer. Overal valt veel te leren dus, als je een echte Musea gek bent is dit de place to be. Ook is het Park geweldig  om door heen te lopen.