Santa Barbara

Santa Barbara wordt ook wel The American Riviera genoemd, in dit stadje zie je veel Spaanse invloed. Santa Barbara is dicht in de buurt bij Los Angeles gelegen, u kunt met de trein gaan en onderweg genieten van het uitzicht over de oceaan. Wanneer u in Santa Barbara bent dan moet u zeker de Santa Barbara Mission bezoeken, het is een groot prachtig gebouw in Santa Barbara.

Channel islands national park bestaat uit 5 eilanden, ik raad hetecht aan om naar 1 van de eilanden te gaan. In Channel islands national park kun je kajakken door grotten, snorkelen in prachtig water en wandelen naast het wild en de kans is groot dat u hier ook walvissen spot. Iets wat steeds bekender wordt is de Funk Zone, bij Funk zone ziet u kunst op gebouwen en kunt u lekker eten of winkelen. Als u naar de dierentuin wilt dan kunt u naar Santa Barbara zoo, daar zijn veel verschillende dieren te vinden. Als u wilt trouwen in Santa Barbara dan kunt u dat doen in de Santa Barbara courthouse, dit is ook zeker de moeite waard als je het gebouw alleen wilt bekijken.

Voor rust kunt u naar Shoreline park, mooi als u wilt hardlopen of picknicken. Als u naar het strand wilt dan kunt u naar Santa Barbara Butterfly Beach, Butterfly beach is een goede plek om te zonnen en zwemmen.  Ook voor een wijnproeverij kunt u hier terecht en kunt u meedoen aan de Ubran Wine Trail.