Napa Valley

Als u van wijn houdt dan is Napa Valley de plek voor u, Er zijn vele wijnmakers hier. Een mooie wijnmakerij is Castello Di Amorosa, dit is een wijnmakerij in een kasteel. U kunt het kasteel bewonderen en wijn proeven, genieten van het groene heuvel uizicht.  St. Helena Beringer Vineyards is een prachtig gebouw met heerlijke wijn, het gebouw is erg mooi. Voor een tuin met een fontein en wijn moet u naar Newton Vineyard, zeer mooi groen uitzicht. Een mooi klein kasteel is Blankiet estate, het uitzicht is prachtig omgeven met groen en de wijn is ook verukkelijk.

Sattui Winery St Helena is zeer mooi, hier heeft u ook de mogelijkheid om te trouwen. Een ander prachtig gebouw is Del dotto vineyards, de pilaren en vloer zijn van marmer en het is prachtig ontworpen, u kunt de grote wijnopslag bewonderen. Als u niet veel van wijn houdt dan raad ik Lake Berryessa aan. Lake Berryessa is een prachtig meer waar u ook kunt kamperen, eromheen is er natuur en kunt u rustig picknicken als u wilt.

Er bestaat een wijn trein in Napa Valley, wanneer u erin zit dan gaat u langs wijngaarden rijden en kunt u genieten van een glaasje wijn. De trein stopt bij Napa, Yountville, Rutherford en St. Helena. Persoonlijk vind ik St. Helena het mooiste, in vergelijking met de rest. Napa valley is iets wat u niet kan missen als wijnfan, De groene heuvels vol wijngaarden en kastelen met opslagruimte voor wijn, de wijnproeverij… Napa Valley klinkt als een droom.