Santa Monica

Santa Monica is een stad gelegen aan het strand, er zijn hier veel leuke activiteiten te doen. Santa Monica is in de top 10 beste strand steden genoemd door National Geographpic. Een van de bekendste activiteiten is de Santa Monica pier. De Santa Monica pier is onder andere het eind van route 66, er is er veel te doen. Er zit de Pacific Park op met vele atracties, reuzenrad, achtbanen, en veel meer. Het heeft een gezellige sfeer en leuke souvernirwinkels.

Aan weerszijden van de pier ligt het strand, de Santa Monica State Beach. De Santa Monica State Beach is een leuk strand met strandwachten en voorzien van douches en eetkraampjes, het is wel heel toeristisch. Als u naar iets rustigers wilt dan kunt u naar Will Rogers Beach, Het is veel rustiger en u kunt er perfect zonnen of picknicken. Als u wilt leren surfen dan kunt u dat ook doen, volleybal en tennis is ook mogelijk. Als u wilt skaten dan kunt u naar south beach park, voor picknicktafels kunt u naar Chess Park daar hebben ze bankjes wat uitkijkt op de oceaan.

Als u met kinderen gaat dan kunt u ook naar Tongva Park, bij Tongva Park is er een klimrek, glijbaan en meer. Voor historie kunt u naar Bergamot station, de historie van Santa Monica transport. Zoekt u koffie? Bij Urth Caffé Santa Monica heeft u heerlijke koffie, het gebouw heeft ook een bijzonder mooie architectuur. Voor winkelen en salsa kunt u naar Third Street Promenade.