South Dakota

South Dakota is een zeer mooie plek om uw vakantie te besteden, er zijn vele mooie bezienswaardigheden maar er is 1 zeer bekende wat u zeker niet mag missen genaamd Mount Rushmore. Mount rushmore is een beeld gehouwen uit grote rotsen, het beeld presenteert de 4 belangrijke presidenten van Amerika: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln. Entree is gratis het enige waar u voor hoeft te betalen is voor parkeren (als u met de auto bent). Naast Mount Rushmore zijn er ook vele andere mooie bezienswaardigheden die u kunt bezoeken.

Badlands National Park is een mooi nationaal park waar u vele rotsen naast elkaar zult treffen. De rotsen hebben een interessante kleur en het is zeer interessant om het te aanschouwen. Als u dieren wilt zien ga dan naar Custer State Park waar bizons voor uw auto kunnen staan, het is een zeer bijzondere ervaring om er te rijden. Een ander interessante rots waar een gezicht in is gemaakt is Crazy Horse Memorial, u kunt ernaartoe lopen en het gezicht van dichtbij bewonderen.

Een zeer interessante grot is Wind Cave National Park, waar sommige muren zijn bedekt in honing. Dit is zeker iets wat u niet gezien hebt, als u naar South Dakota gaat wees dan zeker dat u hierheen gaat. Geïnteresseerd in grotten? Jewel Cave National Monument is ook een zeer interessante grot waar u alles kunt bewonderen. Als u met gezin naar South Dakota gaat ga dan naar Corn Palace, een leuke evenementen gebouw waar diverse concerten, evenementen, en meer worden gehouden. Voor een rustig park kunt u naar Sylvan Lake gaan om te genieten van het helderblauwe water en de stilte.