Barstow

Barstow is een plaats in de staat Californië. Als je in Barstow bent kun je onder andere naar het Mojave River Valley Museum. Hier kun je onder andere veel te weten komen over het historische en culturele erfgoed van de Mojave River Valley. Of ga naar het Desert Discovery Center, dit beschikt over een tuin met lokale dieren- en plantensoorten en een vijvergebied waar veel te zien is.

De zomer in Barstow zijn flink warm, denk aan temperaturen tussen de 21 en 39 graden in augustus. In de winter schommelt de temparatuur heel erg, tussen de 1 en 17 graden. Er valt ook weinig neerslag, de meest natte maand is januari dan valt er gemiddeld 23 millimeter regen. Sneeuw komt er zelden voor.

Rond 1840 zijn de eerste mensen echt komen wonen hier, en de stad werd officieel gesticht in 1886 en is vernoemd naar William Barstow Strong. Dit was toen de president van de spoortwegmaatschappij omdat in 1883 een spoorlijn is Barstow is aangelegd.

De omgeving van Barstow is qua natuur vrij divers; de Mojave woestijn en de Afton Canyon Natural Area. Hier kunt u veel wilde dieren en vogels spotten. Ook heb je hier het ruige Rainbow Natural Landmark wat met zijn gekleurde stenen, kleine ravijnen en de Black Canyons erg indrukwekkend is vanwege de echte Amerikaanse rotstekeningen.