Anaheim

Reacties zijn gesloten

Anaheim is een levendige stad in Californië en ligt op een halfuur rijden van Los Angeles. Anaheim is vooral bekend door het Disneyland California Adventure Park maar de stad heeft nog veel meer te bieden.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Muzeo Museum. Dit museum is gelegen in het centrum van Anaheim en is een van de belangrijkste locaties van de stad. Het museum heeft een wisselend programma van tentoonstellingen, evenementen en activiteiten. Breng ook een bezoek aan Battleship IOWA. Dit is een drijvend maritiem museum en verkozen tot een van de beste exposities om met kinderen te bezoeken. Het museum ligt in het zuiden van Los Angeles. Dichtbij Battleship IOWA ligt Aquarium of the Pacific. In dit aquarium kunt u het zeeleven, waaronder 12.000 dieren, van dichtbij bekijken. Als u van shoppen houdt kunt u zich uitleven in Anaheim Plaza of in South Coast Plaza.

Als u een liefhebber bent van sport kunt u een honkbalwedstrijd bijwonen van de Los Angeles Angles in het Angel Stadium. Mocht er geen wedstrijd zijn gedurende de periode dat u Anaheim bezoekt kunt u een openbare rondleiding van 75 minuten volgen. U kunt ook een ijshockeywedstrijd bijwonen van de Anaheim Ducks in het Honda Center.

De bekendste trekpleister van Anaheim is natuurlijk het Disneyland California Adventure Park. In dit attractiepark kunt u zich de hele dag vermaken en is er voor iedereen wat te doen. Het park heeft 8 gebieden die elk een ander thema hebben. Als u meer wilt weten over Walt Disney kunt u de Walt Tour van de Anaheim Tour Company volgen. U krijgt een rondleiding langs tientallen bezienswaardigheden die een rol speelden in het leven en de carrière van Walter Elias Disney.