Santa Rosa

Reacties zijn gesloten

Op slechts een uur rijden van San Francisco ligt de levendige stad Santa Rosa. De stad ligt in het hart van de wijnstreek in de Amerikaanse staat Californië. Santa Rosa is nog vrij onbekend bij toeristen, maar is absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Zo kunt u een bezoek brengen aan het Safari West Wildlife Preserve, ook wel bekend als de Sonoma Serengeti. Hier kunt u op Afrikaanse safari en rijdt u tussen giraffen, neushoorns en andere exotische dieren. Ga ook naar het Pacific Coast Air Museum. In dit openluchtmuseum vindt u meer dan 35 historische vliegtuigen die u meer te weten laten komen over het luchtvaarterfgoed van de regio. Breng ook een bezoek aan Luther Burbank Home and Gardens. U kunt een rondleiding krijgen door het huis en genieten van de prachtige bloemen en planten in de tuin. Bezoek ook het Charles M. Schulz Museum.

Bent u op zoek naar iets meer avontuur? Neem dan een kijkje bij de Sonoma Zipline Adventures. Hier zijn meer dan 7 ziplines waarmee u meer dan 60 meter boven de grond zweeft met soms wel snelheden van 45 kilometer per uur!

Santa Rosa ligt op een halfuur rijden van de prachtige westkust van Amerika. Als u heerlijk wilt ontspannen aan de kust kunt u naar het Sonoma Coast State Park, Wrights Beach of het kustplaatsje Bodega Bay.

In Santa Rosa zijn meerdere tours waarmee u veel van de stad kunt zien. De meeste zijn ter voet en leiden u langs de verschillende hoogtepunten in de stad. In het centrum vindt u hippe eetgelegenheden en leuke winkels.