Long Beach

Reacties zijn gesloten

Long Beach ligt ten zuiden van Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië. De stad staat ook wel bekend als een stedelijke speeltuin aan het water. Er is ontzettend veel te beleven en dat allemaal op steenworp afstand van Los Angeles. Er zijn musea, u kunt een rondvaart maken door de grachten van Naples en met een beetje geluk kunt u dolfijnen spotten die op weg zijn naar Catalina Island.

In Long Beach vindt u ook het Aquarium of the Pacific. Hier hebben ze meer dan 12.000 verschillende diersoorten die allemaal in de lokale wateren en rond Baja California voorkomen. Tevens is er ook een kunstgalerij en zijn er meerdere tentoonstellingen te bezoeken.

Long Beach kent ook twee interessante kunstmusea. Zo is er het Long Beach Museum of Art, wat is gehuisvest in een historisch gebouw op een prachtige klif. Ook is er het Museum of Latin American Art, waar u aan de hand van kunst meer te weten kunt komen over de Latijns-Amerikaanse cultuur.

Neem ook een kijkje bij de legendarische Queen Mary. Dit historische troepentransportschip uit de Tweede Wereldoorlog is een heus uitstapje voor het hele gezin. U kunt een rondleiding volgen over het schip en het is zelfs mogelijk om een nachtje door te brengen in de originele First Class Stateroom.

Breng ook een bezoek aan Catalina Island. Het is een eiland vol met interessante geschiedenis en unieke charme. Het eiland ligt op zo’n 35 kilometer van de Californische kust en het duurt ongeveer een uurtje om met de boot de oversteek te maken. Alleen de oversteek is al een prachtige tocht. Op het eiland kunt u wandelingen maken en genieten van de natuur.