Fresno

Fresno is een kleine stad in de staat Californië, het heeft een van de mooiste nationale parken in de buurt genaamd Yosemite National Park. Fresno heeft vele leuke plekken om te bezoeken waaronder Woodward Park, een mooi rustig park waar u kunt lopen en genieten. Voor een mooie tuin kunt u naar forestiere underground gardens, een ondergrondse tuin tegelijkertijd een museum. Voor een leuk attractiepark kunt u naar Island Water Park, een leuk waterpark vooral geschikt voor kinderen. Als u niet wilt zwemmen maar wel naar wat anders heen wilt gaan met uw gezin dan kunt u naar de Fresno zoo, een leuke dierentuin met prachtige dieren om te bewonderen.

Als u wilt winkelen dan kunt u naar River Park, een leuke winkel centrum waar u zich kunt uitleven. River park is ook een park waar u kunt wandelen voor als u niet wilt winkelen of ervoor/erna.Voor een mooie wandeling kunt u naar Shinzen friendship garden, een mooie tuin in het teken van japanse cultuur. Shinzen betekent in het Nederlands vriendschap, de tuin is zeer rustgevend en mooi vooral voor een picnick zeer mooi.

Een mooi landhuis is Kearney Mansion Museum, dit kunt u bezoeken en de bouw bewonderen. Het landhuis behoorde vroeger toe tot Martin Theodore Kearney, Hij hielp mee met de landbouw van Fresno County en de staat Californië. Als u meer te weten wilt komen of het huis wilt bewonderen dan kunt u hiernaartoe, zeker waard om erheen te gaan. Kearney park zit dichtbij waar leuke evenementen worden gehouden, mensen die gekleed zijn uit de oude tijd.